Rezidential 9 Mai

Cel mai mare ansamblu de locuințe din Ploiești!

Bun venit!

Film de prezentare - Rezidential 9 Mai

 

 SC WOMA ECOSERV CONSTRUCT SRL este o societate cu capital privat românesc, înființată în anul 2007 și care a ajuns astăzi o firmă de construcții apreciată în piață, deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi. Societatea se află într-un permanent proces de perfecționare și colaborează îndeaproape cu arhitecți, designeri, ingineri de structuri, furnizori și producători de materiale de construcții.


    “Interesul societății noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifestă prin atenția cu care sunt selecționați angajații și subantreprenorii, pentru a fi asigurate calitatea și ritmul de execuție ale lucrării, așa încât să satisfacă cât mai bine cerințele beneficiarilor. Vom continua să fim adepții celor mai înalte standarde de etică și integritate prin asigurarea calității superioare a lucrărilor noastre și a soluțiilor de valoare, să ne executăm lucrările în siguranță maximă, conform normelor legale în vigoare și principiilor protejării mediului înconjurător”, a spus Directorul General, Dl. Alexandru Ninel.

Locatia noastra

Asta pentru că în Ploiești a început construcția celui mai mare cartier rezidențial. Acesta este situat în cartierul de Vest, pe strada Vornicei, nr.4, în apropiere de sediul Registrului Comerțului, pe platforma fostei baze de aprovizionare Aprodem, pe un teren cu suprafața de 12.500 metri pătrați, având în apropiere Gara de Vest, magazinele Billa, Altex și Lidl, Ploiești West Mall, Piața 9 Mai, stadionul Astra, Școala Bassarabescu și o grădiniță.

Cartierul va fi compus din 8 blocuri cu regim de înălțime P+6 (demisol, parter și șase etaje) și va avea 380 de locuințe: garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere.

Nou                   

Constructorul va aduce în incintă  un magazin, dar va construi și o piscină acoperită ultramodernă, unde viitorii locatari se pot relaxa după o zi de muncă! 

Puncte de interes

Apartamente

Facilităti Locație
 • Locația va dispune de spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii, pază proprie, supraveghere video, iluminat inteligent cu led-uri.
 • Blocurile vor fi construite din structură de beton, cărămidă portantă, vor avea izolație din polistiren expandat, tencuială decorativă și tâmplărie PVC.
 • Toate locuințele sunt proiectate să reziste la un seism de 9 grade pe scara Richter și vor fi verificate periodic de către Inspectoratul de Stat în Construcții.
 • Materialele din care vor fi construite provin de la furnizori de top (ex: cărămidă Porotherm, beton Holcim etc.).
Facilități Apartamente
 • Centrală termică proprie
 • Baie complet mobilată
 • Gresie, faianță, parchet
 • Lavabil alb
 • Interfon
 • Internet
 • Lift
 • Parcare în interiorul ansamblului, dar și la demisolul fiecărui imobil.
Modalități de plată

Pentru a facilita achiziționarea de locuințe în Rezidețial 9 Mai Ploiești, societatea constructoare a încheiat parteneriate cu mai multe instituții bancare care pot oferi viitorilor proprietari credite la dobânzi foarte avantajoase, aplicabile și pentru Programul „Prima Casă”.

În acest moment, facilitatea cea mai importantă este posibilitatea de a compartimenta apartamentele după doleanțele viitorilor proprietari, arhitecții cu care constructorul colaborează oferind sprijinul în vederea găsirii variantei care să corespundă necesităților și dorințelor dumneavoastră!

Pentru a afla informații suplimentare despre Cartierul Rezidențial 9 Mai Ploiești, vă puteți adresa la:

Telefon : 0784 2887774

E-mail:    rezidential.9mai@yahoo.ro 

Persoană de contact: Dl. Romeo Dan.
Program: Luni - Vineri intre orele 08:00 si 17:00

TOATE ACESTE DOTĂRI ULTRAMODERNE VĂ SUNT OFERITE LA UN PREȚ DE NUMAI 825 EURO/MPC, CU TVA DE 5% INCLUS!!!

Proiect

Exterior
Materialele din care sunt construite provin de la furnizori de top (ex: cărămidă Porotherm, beton Holcim etc.).
Exterior
Toate locuințele sunt proiectate să reziste la un seism de 9 grade pe scara Richter
Plan Etaj Curent
Plan Parter

Contacteaza-ne

Address
Strada Vornicei nr.4B
Ploiești - Cartier 9 Mai
Prahova
România
Email
rezidential.9mai@yahoo.ro
Fax
Mobile
0784 288774
Website
http://www.rezidential9mai.ro
Send an Email. All fields with an asterisk (*) are required.
A+ R A-

A avea propria locuință la standarde înalte reprezintă un țel pentru fiecare dintre noi, căci știm bine că nimic nu se compară cu căldura locului în care locuiești și unde vrei să îți găsești refugiul după o zi de muncă. Fie că ești tânăr și îți cauți prima locuință, fie că te-ai decis să schimbi vechiul apartament cu unul nou sau ești antreprenor și dorești un sediu pentru dinamica ta companie, acum poți să-ți împlinești visul! 

Rezidențial 9 Mai